Wena luncht met Frank!

In deze maandelijkse rubriek gaat Wena lunchen met een medewerker. De aftrap is met Frank die werkzaam is bij Tridec. Wij mochten voor Frank de volgende lunch samenstellen:

Pistolet gerookte zalm & ui

Pistolet met eiersalade

Karnemelk

Banaan en een appel

Frank blijkt een enorme visliefhebber. Drie keer per week wordt er bij hem thuis vis gegeten, waarbij zalm tot zijn favoriete vissoort behoort. Een mooie gelegenheid voor Frank om zichzelf op verse zalm te trakteren. De lunch bij Tridec is gezamenlijk in de kantine. Volgens Frank wordt eten goed gecombineerd met beweging. Collega’s gaan wandelen of een potje voetballen. Beweging die Frank vaak overslaat.

Niet dat hij niet sportief is, integendeel. Frank is een groot liefhebber van sport. Zelf heeft hij veel verschillende sporten beoefend en als vader van twee kinderen die sporten vindt hij het heel belangrijk betrokken te zijn. Zo is hij als coach, supporter en grensrechter betrokken bij de sportbeoefening van zijn kinderen.

Frank is tijdens de lunch een goede prater. De tijd wordt zelfs vergeten. Het leuke aan hem is dat hij over verschillende onderwerpen wat te vertellen heeft en dit combineert met een aantal grappige persoonlijke anekdotes.