Week van het werkgeluk || Dag 4 Succes + waardering

Onderdeel van werkgeluk kan succes en waardering zijn. Zie jij dat jouw werkzaamheden tot succes leidt en dat je daar ook waardering voor krijgt, dan geeft jou dat hoogstwaarschijnlijk een heel positief gevoel!

Successen heb je niet altijd zelf in de hand, maar je kunt er wel met je team voor kiezen de taken uit te voeren waar jíj in uitblinkt. Niet iedereen kan goed zijn in schrijven, ik toevallig wel; dan laat je mij toch even die blog schrijven? Ik ben dan weer niet sterk in acquisitie; gelukkig heb ik een commerciële tijger als collega die onze accountmanager is.

Zo deel je in de successen en daar word je óók gelukkig van.

Waardering krijgen voor je werk is van belang. Van klanten, je manager maar ook je collega’s. Daar heb je niet altijd invloed op, maar als jij het goede voorbeeld geeft, kunnen je collega’s wellicht volgen! Geef eens een compliment wanneer je collega met een goed idee komt of een leuke plaatsing heeft gedaan. Waarschijnlijk krijg je dan zelfs een betere werksfeer! Wat wil je nog meer?

Maar pas op! Successen behaal je ook als team. Eis geen successen op die je samen hebt gedaan. Samen successen behalen is wellicht nog leuker dan alleen :-)!