Wat maakt uitzendwerk voor jou zo interessant?

Ik krijg nog wel eens negatieve reacties over ‘uitzendwerk’. En dat is echt helemaal niet nodig! Tegenwoordig gebruiken we ook steeds vaker de term ‘flexwerk’, want dat is het eigenlijk: je bent een flexibele werker. Dat klinkt toch veel beter?

Ik geef jou 5 redenen waarom flexibel werken helemaal zo gek nog niet is!

  1. Niet meer eindeloos solliciteren.

Samen gaan wij (jij en ik) op zoek naar jouw droombaan en –organisatie. Ik ken zoveel bedrijven uit ons netwerk die op zoek zijn naar JOU!

 

  1. Jij krijgt hetzelfde salaris als de mensen die rechtstreeks bij het bedrijf werken.

Het is wettelijk vastgesteld, dat jij hetzelfde verdient als degene die in dezelfde functie voor hetzelfde bedrijf werkt.

 

  1. Je hebt altijd een vangnet, wanneer je weg moet of wil bij de organisatie.

Mijn collega’s en ik hebben een enorm netwerk en ik ken jou! Ik kan jou goed plaatsen bij een van onze andere klanten en je hebt meteen een goede referentie!

 

  1. Jij kunt tegenwoordig een hypotheek aanvragen met een uitzendcontract.

 

  1. Werkervaring

Werken op uitzendbasis is de perfecte manier om verschillende dingen uit te proberen! Het kan ook zo zijn dat jij al jaren op kantoor zit, maar nu de switch wilt maken naar productievloer: bij ons kan dat allemaal!

 

Conclusie is dat je gewoon toekomstperspectief hebt als je komt werken voor een uitzendbureau. Ervaring is ervaring! Zorg er wel voor dat je een goed uitzendbureau uitzoekt! Kies een arbeidsbemiddelaar die vraagt wat jíj wilt en waar je je fijn voelt.