Waarom WENA?

Het is de eerste week van een nieuw jaar en tijd om je leven te evalueren. Ga je met tegenzin naar je werk of ben je wellicht op zoek naar werk?  Wil jij 2019 goed beginnen met een leuke baan? Laat ons je dan helpen! Waar begin je met zoeken naar vacatures? Hoe doe je dat en waarom zou jij daarbij de hulp inschakelen van WENA?

Als je bij Google ‘uitzendbureau Helmond’ intypt vind je WENA zo. Toch zijn wij veel meer dan een ‘uitzendbureau’. De vacatures die wij aanbieden is voor het overgrote deel flexibele arbeid en daar zijn verschillende vormen van, uitzenden is daar één van, maar detacheren ook.

Een groot aandeel van onze opdrachtgevers zijn op zoek naar werknemers voor de lange termijn. Je bent dan eerst een aantal maanden via ons in dienst en daarna neemt de opdrachtgever je over. Op deze manier kan jij kijken of je de functie en de organisatie leuk vindt, en kan de opdrachtgever kijken of jij bij zijn team past. Een win/win situatie.

Daarnaast hebben wij ook nog de optie om voor een opdrachtgever te zoeken op ‘werving & selectie’. Wij doen dan de voorprocedure, maar als de plaatsing definitief is, ga jij meteen via de opdrachtgever werken.

Maar dat geeft nog geen antwoord op de vraag: waarom moet ik voor WENA kiezen bij het zoeken van een passende baan? Het antwoord is voor ons heel eenvoudig, maar voor veel van onze klanten lijkt het een verrassing.

 

Nog niet zo lang geleden hebben wij een slogan toegevoegd aan ons logo; ‘Werelds met mensen.’ Mensen; dat is ons handelsmerk. Wij worden enthousiast van het werken met mensen. Een persoonlijke aanpak voor iedere kandidaat, maar ook richting onze opdrachtgevers.

Bij WENA krijg je onze volledige persoonlijke én professionele aandacht; we nemen de tijd voor een kennismakingsgesprek met een kandidaat.  Niet alleen je werkervaring is relevant, vooral je persoonlijkheid en motivatie nemen wij mee bij het koppelen met een bedrijf. Wat zijn jóuw wensen en eisen met betrekking tot een baan en je nieuwe werkgever?

Ook geven wij aangepast advies, of het nu gaat om het maken van een cv of tips voor het solliciteren.

Daarnaast kennen we onze opdrachtgevers goed, waardoor we een goede match kunnen maken.

 

Na de plaatsing van een werknemer houden we contact met alle betrokkenen. WENA vindt het belangrijk dat er een goede begeleiding is en dat de werknemer zich gehoord voelt.

Mocht een plaatsing niet naar wens verlopen, en is je nieuwe baan niet wat je er van verwacht; wij hebben een enorm netwerk waarbij we je kunnen helpen met het vinden van een andere functie bij een andere opdrachtgever.

 

Maak dus nu een vrijblijvende afspraak om onze vacatures te bespreken. Wie weet kunnen we samen jouw droombaan vinden!