Succesverhaal van Jan..

Dat ik met plezier naar mijn werk ga, vind ik belangrijk en ik vind het ook belangrijk dat mijn kandidaten dat in toekomst ook doen.

Al jaren krijgen wij verschillende soorten kandidaten over de vloer. Die afwisseling in gesprekken is ontzettend leuk! Een paar maanden geleden sprak ik Jan, een man met vele jaren ervaring in de techniek. Door zijn jarenlange ervaring kwam hij bij andere organisaties vaak niet door de eerste selectie. Toch was ik wel geïnteresseerd en besloot hem uit te nodigen voor een gesprek. Wat bleek; een ontzettende vitale, vrolijke en hardwerkende man!

Door de goede relatie met onze klanten besloot ik Jan voor te stellen bij een productieomgeving in Deurne en daar is hij is afgelopen maanden gegroeid tot de meest loyale werknemer op de vloer!

Hoe leuk is het dat we een man die de hoop al een beetje had opgegeven, nog een hele mooie plek hebben kunnen geven bij een bloeiend bedrijf!

Ben jij ons volgende succesverhaal? Neem dan snel contact met ons op!