Onze werkwijze

Vakmensen én vakwerk

De juiste persoon op de juiste plek. Dát is de basis van succesvol samenwerken. Wena luistert naar uw wensen en verdiept zich in uw organisatie. Zodat we direct de juiste persoon aan u kunnen voorstellen. En ook in de begeleiding laten we niets aan het toeval over. Gaat een van onze mensen bij u aan de slag? Dan houden we intensief contact en volgen we de prestaties op de voet.

Tevreden werknemers zijn bij Wena minstens zo belangrijk als tevreden opdrachtgevers. We staan dicht bij onze medewerkers en investeren bewust in hun scholing en taalkennis. Hiervoor werken we samen met diverse opleidingscentra. Persoonlijke betrokkenheid en aandacht voor een goede sfeer maken het plaatje compleet. Bij Wena is werk niet zomaar werk.

Onder maatschappelijk verantwoord ondernemen verstaan wij ook social return. Wena zet op uw verzoek mensen in met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt. Uiteraard zorgen we hierbij voor goede begeleiding.

Wena beschikt over het SNA-keurmerk en voldoet aan de norm NEN 4400-1.

Uitzendbureaus met dit betrouwbaarheidskeurmerk hebben hun (personeels)administratie op orde en betalen op tijd belastingen en sociale verzekeringspremies. Daarnaast bevestigt het SNA-keurmerk dat onze mensen gerechtigd zijn om in Nederland te werken.

Meer weten over het SNA-keurmerk? Kijk dan op de website van SNA. U kunt hier ook zoeken op gecertificeerde ondernemingen.

Wena is kieskeurig. We werken met mensen die vooruit willen. Die technisch vakmanschap combineren met de juiste motivatie. Op alle fronten nemen wij onze verantwoordelijkheid. Goede begeleiding, gedegen afspraken en uitgekiende werkprocessen typeren onze organisatie.

Wena werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Zo weet u zeker dat Wena staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

    Formularz kontaktowy

    Prześlij swoje CV

    Zgadzam się z oświadczeniem o ochronie prywatności.