Referenties

Prettige en flexibele organisatie

Ik heb Wena leren kennen als een prettige flexibele organisatie, altijd bereid om mee te denken. Snel en passende oplossingen bieden als de tijdelijke arbeidsbehoefte op onze bouwplaatsen daarom vraagt. Je kunt altijd op ze rekenen met een professionele aanpak en een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Cas Stuut, directeur Hendriks Coppelmans

Uitermate tevreden

Binnen de Van Hout Groep hebben wij verschillende bedrijven welke regelmatig behoeften hebben aan zowel geschoold en ongeschoold personeel. Dit voor korte en langere tijd. Al jaren werken we samen met het bedrijf Wena Uitzendburo B.V. Wij laten weten wat we nodig hebben en Wena vult dit in. In een aantal gevallen heeft dit geleid tot vaste dienstverbanden. Tot dusver zijn wij uitermate tevreden over deze vorm van samenwerking op gebied van personeelsbeleid.

J.H. van Hout, directeur Van Hout Groep

Wena is erg betrokken en betrouwbaar

Wij werken al sinds de start van Wena in 2004 met hen samen. En dat is niet zonder reden. Wij kunnen altijd op Wena rekenen als het gaat om gemotiveerde vakmensen die hard werken. Zelf staan de dames van Wena ook elke dag voor ons klaar met snelle oplossingen en deskundig advies. Er wordt meegedacht met bedrijfsprocessen en verbeteringen op de werkvloer. Kortom, Wena is een erg betrokken en betrouwbare partner en wij werken graag met hen samen.

Antoon Jansen, directeur A. Jansen BV

Fijn bedrijf

Wij ervaren Wena als een fijn bedrijf om mee samen te werken en wat hun uiterste best doet om de juiste personen voor ons te vinden. Kortom, we hopen nog veel gebruik van jullie diensten te kunnen en mogen maken.

Harry Cornége, bedrijfsleider Dubbeldam & de Leng

    Contactformulier

    Upload uw CV

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.