Open sollicitatie || Het is bijna lente! Tijd voor een nieuwe baan

Aankomend weekend wordt het 18 graden. Ik kan niet wachten! Ik krijg meteen goede zin, inspiratie om nieuwe dingen te doen! Gelukkig heb ik een baan waar ik mijn ei kwijt kan en waar ik veel ruimte krijg om mezelf te laten zien. Heb jij dat gevoel niet en zoek jij naar een nieuwe baan in de techniek, productie of logistiek? Stuur ons dan een berichtje!

Het kan zo zijn dat je op onze website bent terecht gekomen, maar niet helemaal de juiste vacature hebt gevonden. Solliciteer dan toch! We hebben een ruim netwerk en de kans is groot dat we je wel kunnen plaatsen bij een van onze klanten! Maar hoe werkt dat dan?

  1. Stuur je cv en/of motivatiebrief naar ons!

Het is fijn voor ons om te weten wat je achtergrond is, maar nog belangrijk; waar wil je naar toe? Wat voor werk zoek je, of in ieder geval; in welke richting zoek je. Als je dat niet precies weet, is dat ook niet erg; ook daar zijn wij óók voor! Samen kunnen we opties bespreken en vinden we een weg.

  1. Wij nemen contact met je op.

Nadat je je gegevens naar ons hebt opgestuurd, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Vergeet dus niet je telefoonnummer of e-mailadres achter te laten! (Ja, écht… sommige vergeten dat in hun cv erbij te zetten) Anders kunnen we helaas niet antwoorden. Geef ook even aan wanneer je het beste te bereiken bent.

  1. Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden.

Tijdens het eerste contact (telefoongesprek of e-mail) komen we er achter of het zinvol is een afspraak te maken of niet. Als blijkt dat er behoefte is aan een kennismaking, nodig ik je uit voor een gesprek. Die gesprekken gaan op dit moment even via de telefoon, want nou ja.. je weet wel.

  1. Het gesprek.

Tijdens onze kennismaking leg ik kort uit wat WENA voor je kan betekenen, maar dan ben ik benieuwd wat jij graag wilt! Samen gaan we door je cv, maar nog belangrijker; jouw lijstje met eisen voor een baan. Dan beslissen we samen of ik voor je aan de slag kan gaan voor het vinden van een passende baan!

  1. Afsluiting.

Na het gesprek ga je nooit met lege handen naar huis. Of ik ga je voorstellen bij klanten of ik kan je tips geven bij je verdere zoektocht en helpen met het aanpassen van je cv indien nodig. Natuurlijk mag je ook altijd dingen aan mij vragen.

Het doel van een sollicitatie is natuurlijk het vinden van een droombaan. Wellicht kan ik je niet helpen bij het vinden van die baan, maar ik kan je wel een stapje dichterbij brengen, geheel vrijblijvend! Maak jij binnenkort een afspraak?