Ik solliciteer om JOUW werkgever te worden

Heel graag zou ik jouw werkgever willen worden! Waarom? Omdat ik denk dat wij een goed team zouden zijn.

 

Jij bent op zoek naar een nieuwe, leuke en uitdagende functie en ik ben op zoek naar een betrouwbare, gemotiveerde en kundige medewerker.

 

Samen gaan we kijken wat de mogelijkheden voor je zijn. Wil jij als monteur aan de slag, of toch liever in de productie of logistiek? Metaalbewerkers en assemblagemedewerkers zijn ook altijd welkom. Misschien wil jij een carrière switch maken; ook dat is mogelijk!

Waarom zou je mij als werkgever moeten ‘aannemen’?

Omdat je geen nummer bent. Ik wil je leren kennen, zoals ik ook onze klanten ken; ik weet of jij past bij onze klanten en of je wellicht beter bij een ander bedrijf past.

Daarnaast heb je zoveel mogelijk contact met je eigen contactpersoon. Dat kan via de mail, een belletje of WhatsApp. Na het tekenen van je contract, blijven we contact houden. Ik vind het belangrijk dat je tevreden bent!

Dus reageer nu als ik je werkgever mag zijn!

Stel je vraag over deze vacature

Wil je meer informatie over de vacature?

Neem contact op met Wieke Weert.

0492-507979
06-46123820
wieke@wenabv.com