Ik heb geen cv! Kan ik nu wel solliciteren?

Je bent net klaar met school en je hebt simpelweg nog niks om op je cv te zetten (denk jij) of je bent gewoon helemaal niet goed in het maken van een cv. Kan je dan wel solliciteren?

Bij Wena B.V. wel! Ik merk dat veel mensen moeite hebben met het maken van een cv en dan vaak niet reageren op een vacature. NIET DOEN! Team Wena B.V. is er om jou te helpen.

Heb jij interesse in één van onze vacatures, maar heb je geen cv? Geen probleem! Neem contact met ons op, zodat wij samen vorm kunnen geven aan jouw sollicitatie. Ik, of één van mijn deskundige collega’s, kan jou helpen met een cv of ieder geval een introductie naar een bedrijf toe.

Als je wilt mag je deze cv zelf ook ontvangen en gebruiken, helemaal gratis!

Dus ben of ken jij iemand die geen held is met dit soort dingen? Laat Wena B.V. jouw held zijn! Laat Wena B.V. jou een held maken in jouw toekomstige vakgebied!