De beller die sneller is…

Wat een bijzondere weken zijn het voor iedereen. Ook voor mij persoonlijk én als (persoonlijke) recruiter. Het gaat allemaal net even wat anders, met kandidaten én met klanten. Een vacature kan de ene dag nog open staan en de andere dag staat hij on hold. De ene dag werk je nog met plezier bij een bedrijf, de andere dag sta je op straat.

Afgelopen week heb ik weer veel bijzondere verhalen mogen horen. Veel mensen bellen mij op voor een open sollicitatie. Hun droombaan staat niet tussen onze vacatures; maar ze vragen zich toch af of Wena iets voor ze kan betekenen.

Ik vind dat persoonlijk een prachtig compliment. Wena heeft blijkbaar de uitstraling dat wij mensen kunnen helpen met hun toekomst. We luisteren uitgebreid naar de wensen van de kandidaat en kunnen zo een geweldige organisatie vinden die een goed match maakt!

Vandaag belde weer een kandidaat waar ik energie van kreeg; hoe leuk is mijn baan?

Ben jij de beller die sneller is? Mailen mag altijd, maar gratis tip van een recruiter; als je belt, blijf je hangen!

Bel nu ons kantoor: 0492-507979!