CV service van WENA bv

Help! Hoe schrijf ik een aantrekkelijk CV?

Bij ons komt het regelmatig voor; wij ontvangen als reactie op een vacature een CV die niet volledig, niet professioneel en/of niet representatief is. Gelukkig kijken wíj daar snel doorheen, maar veel werkgevers hebben daar geen tijd voor. Daar kunnen wij bij helpen! Na een telefoongesprek en een aansluitend persoonlijk kennismakingsgesprek met jou, kunnen wij samen een mooi CV maken, waardoor de kansen op een passende functie vele malen groter worden.

Heb jij moeite met het maken van een CV? Of ben jij een starter en weet jij niet wat je op je CV moet zetten, omdat je simpelweg nog geen ervaring hebt (of denkt te hebben)?

Het kan ook zo zijn dat je twijfelt of je CV goed in elkaar zit.

Wij kunnen jou vrijblijvend (én gratis) helpen. Wie weet hebben wij zelfs nog een leuke vacature voor je!

Samen met jou gaan we kijken naar jouw CV en je werkervaring. Misschien heb jij nog wel interessante dingen gedaan in het verleden die jij vergeten bent er op te zetten!

Het kan ook zijn dat jij veel werkervaring hebt, maar niet de juiste woorden kunt vinden om je werkzaamheden te omschrijven. Met ons professioneel advies kunnen we jouw CV vormgeven.

Daarnaast hebben wij veel ervaring met het ontvangen van motivatiebrieven en zodoende kunnen we jou de nodige tips geven om een pakkende brief te schrijven, zodat jouw toekomstige werkgever enthousiast wordt van jou!

Ben of ken jij iemand die de nodige hulp kan gebruiken bij het sollicitatieproces? Aarzel dan niet! Neem zo snel mogelijk contact met Wieke Weert op om een afspraak te maken.

mail@wenabv.com

Bel naar 0492-507979

App naar 06-46123820

 

cv service