Commerciële en financiële functies via een bureau?

Zoals je wellicht al is opgevallen; wij hebben dit jaar een aantal commerciële en financiële functies uitstaan. Ik merk dat een aantal mensen hier een beetje huiverig over zijn, terwijl dat helemaal niet nodig is. Ik leg je uit hoe het proces werkt:

1. Werving

Wij benaderen veel kandidaten zelf op onze vaste kanalen, daarnaast krijgen we ook veel reacties binnen op onze vacatures. De gegevens verzamelen we en daarop volgt…

2. Selectie

Niet alle kandidaten die wij benaderen of die hebben gereageerd zijn geschikt voor de vacature. Dat heeft niks met jouw kwaliteiten te maken; dat heeft te maken met de match. Jouw geluk; wij hebben nog veel meer vacatures in onze portefeuille. Dat betekent dat deze vacature misschien niet bij jou past, maar een andere wel!

3. Match

Als er uiteindelijk een match is, ga jij meestal direct in dienst bij de klant. Behalve dat we je droombaan hebben gevonden, en een korte aftersales, ben jij onder contract rechtstreeks bij het bedrijf! Hoe makkelijk kan het voor je zijn?

Ben jij op zoek naar een leuke functie, maar kun je hem niet vinden op onze website? Stuur dan een open sollicitatie! We helpen jou graag!