15 jarig bestaan: feest medewerkers!

Werkgeluk is voor iedereen anders en niet altijd voor iedereen belangrijk. Wij doen onze uiterste best om onze medewerkers gelukkig te laten blijven op hun werk, of anders dingen te veranderen om ze dat te laten zijn.

Naar aanleiding van ons 15 jarig bestaan, organiseren wij eind juni een feest voor onze medewerkers om ze in het zonnetje te zetten. We zijn blij met hun tomeloze inzet en het feit dat we kunnen samenwerken aan een fijne toekomst. Zij zijn onze kracht en ons werkgeluk en we hopen samen te kunnen vieren dat Wena al 15 jaar een groot succes is!

Naast een hapje en drankje kunnen onze medewerkers mooie prijzen winnen door mee te doen aan een ludieke Wena Button Challenge! Iedere medewerker heeft een Wena Button gekregen of gaat deze nog krijgen. Met een originele foto maakt de medewerker kans op een leuke prijs! We hebben al een aantal leuke binnengekregen en vinden het leuk om die te delen!

Zoek jij nog een leuke baan in de techniek en wil jij op de valreep nog bij ons leuke feest worden uitgenodigd? Maak dan vrijblijvend een afspraak met mij of een van mijn collega’s!